Afwerking met laserkanten

Lasertechnologie werd vanaf 2004 ontwikkeld door een handvol grote Duitse meubelmachinefabrikanten. Hun doel: de storende lijmnaad bij keuken- en meubelkasten en de problemen die dat oplevert bij het onderhoud ongedaan maken. De komst van lasertechnologie leidde dan ook tot een revolutionaire verbetering in de keukenafwerking. Beschermende PVC- of ABS-boorden worden niet langer gelijmd op de zijkant van keukendeuren, maar door middel van lasertechniek naadloos versmolten met het plaatmateriaal.

De technologie maakt komaf met de storende zwarte lijntjes waarin vuilresten zich kunnen vastzetten. Daardoor zijn de deuren makkelijker schoon te houden. Een bijkomend voordeel is dat de glansgraad en kleur van de fronten identiek zijn aan die van de zijkanten.

Jacobs Woonconcept werkt niet alleen melamine- of laminaatdeurtjes af met lasertechnologie, maar ook de kastrompen en zelfs de legplanken van de kasten. Bovendien zorgt de 2 mm dikke ABS-boord voor een veel betere stootvastheid, die de stootkracht van een 0,5 à 1 mm dikke laminaatkant ver overtreft. Een extra levensgarantie op uw keuken!