Plaatsing nieuwe toonzaalkeuken

Hawa concepta indraaideursysteem

Vrijstaande apparaten netjes wegbergen na gebruik zonder ze telkens te moeten verplaatsen en uit de stekker te trekken, bij het Hawa concepta indraaideursysteem hoeft u enkel de deuren te sluiten. Deze kast is uiterst geschikt al ontbijtkast met ruimte voor koffiezet, broodrooster, … op de legplanken erboven kan u het koffieservies plaatsen. De onderkast kan uitgerust worden met laden zoals op de foto of gewoon standaard met legplanken.

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen.http://Blumotion technologie

NIEUW Blum Legrabox & TIP-ON BLUMOTION

100 % greeploos, het kan dankzij de Blum Legrabox met Tip - On Blumotion.

Met het Legrabox corpusprofiel werd een nieuw geleidersysteem ontwikkeld, dat een strak ontwerp koppelt aan uitstekende loopeigenschappen. Al bij het openen, is het bewegingscomfort van de eerste millimeter voelbaar. Dankzij de beperkte openingskrachten en een gesynchroniseerde vederlichte loop, ervaart u een nieuwe looprust en -kwaliteit. De beproefde Blumotion technologie zorgt voor zacht en stil sluiten. Tip-On-Blumotion combineert de voordelen van de mechanische openingsondersteuning Tip-on met de beproefde Blumotion-demping voor zacht en geruisloos sluiten. De nieuwe Legrabox kan worden uitgerust met de geraffineerde bewegingstechnologie van Blum.

Wat is er bijzonder? De bewegingsuitloop wordt zuiver mechanisch ondersteund.

NIEUW Blum SERVO-DRIVE voor frigo & vaatwas

Voor het elektrisch openen van greeploze, geïntegreerde koelkasten. Links- of rechtsaanslag, schuifdeur of vaste deur – onafhankelijk van de inbouwsituatie kan Servo-Drive flex bij courante geïntegreerde koelkasten, koel-vriescombinaties, diepvriezers en vaatwasmachines worden geïnstalleerd. Servo-Drive flex is een doordacht systeem dat is afgestemd op de eisen van het dagelijkse leven in de keuken. Dankzij de intelligente functies is de bediening van greeploze, geïntegreerde apparaten eenvoudig en comfortabel.